Αλαβάντας: «Μεγάλο λάθος η επιστροφή Λουτσέσκου, είναι δυνατόν να επαναλάβει τον άθλο;»

Ο παλαίμαχος άσος Νίκος Αλαβάντας μίλησε για τον ΠΑΟΚ, τον Λουτσέσκου αλλά και τη λύση Σάντος για την εθνική ομάδα.

Αλαβάντας: «Μεγάλο λάθος η επιστροφή Λουτσέσκου, είναι δυνατόν να επαναλάβει τον άθλο;»

«Θα είναι η καλύτερη λύση ο Σάντος. Έχει δείξει τα δείγματα γραφής του και γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα» είπε για την Εθνική ομάδα ο Νίκος Αλαβάντας μιλώντας στο Metropolis 95.5.

Για τον ΠΑΟΚ είπε: «Υπάρχει μία αβεβαιότητα. Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις εμφανίσεις της ομάδας από εδώ και πέρα και ποια θα είναι η συμπεριφορά του κόσμου. Είναι δύσκολη η κατάσταση και δεν ξέρω πως μπορεί να ξεπεραστεί. Οι παίκτες αυτοί μεγάλωσαν κατά δύο και τρία χρόνια. Από τα 30 και πάνω ο χρόνος που περνάει βαραίνει πολύ. Το ξέρω από εμένα. Μετά τα τριάντα εγώ δεν είχα την ίδια σπιρτάδα με τα 25 μου. Πιστεύετε ότι η ομάδα με αυτές τις ηλικίες θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις;

Μιλάμε για τον Βαρέλα, τον Μπίσεσβαρ και τον Ελ Καντουρί που είναι πάνω από 30. Ο Λουτσέσκου έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή του; Δεν τα βλέπει; Τι δουλειά έχει ο τερματοφύλακας, που ήταν ο Λουτσέσκου, με τη θέση -για παράδειγμα- του χαφ; Δεν θέλω να γίνομαι κακός, αλλά από την αρχή είχα πει ότι μεγάλο λάθος η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Είναι δυνατόν να επαναλάβει τον άθλο που έκανε την πρώτη φορά; Δεν ήξερε ότι κάποια στιγμή θα του γυρίσει αντίθετα και ο κόσμος θα φωνάζει; Το υλικό το επέλεξε αυτός... Αυτός ζήτησε να επιστρέψει ο Μπίσεσβαρ... Πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Θα ρωτήσω κάτι. Βάζεις τον Λύρατζη στο 80' στο παιχνίδι με τον Άρη μετά από δύο μήνες και τον βάζεις για να ανατρέψει το αποτέλεσμα; Πείτε μου εσείς. Είναι λογική αυτή; Αν θέλεις να τον βάλεις, βάλτον σε άλλο ματς από την αρχή. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να ειπωθούν.

Η λογική λέει ότι ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να κάνει μία συνάντηση με τους συνεργάτες του. Γυρίσαμε 20 χρόνια πίσω... Είναι δυνατόν να πετάνε φωτοβολίδες και να μας βλέπει όλη η Ευρώπη;»