Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για τον ΟΦΗ ο Παπασταθόπουλος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην πολύ δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ το Σάββατο (4/12, 19.30).

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για τον ΟΦΗ ο Παπασταθόπουλος

Ο Ολυμπιακός έχει την Τετάρτη (1/12) την υποχρέωση του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία, αλλά το Σάββατο (4/12) ακολουθεί μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή απέναντι στον πάντοτε επικίνδυνο ΟΦΗ, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όλα τα όπλα του στο ματς του «Γεντί Κουλέ» και για αυτό το λόγο σκοπεύει να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς στο ματς Κυπέλλου. Συν τοις άλλοις, περιμένει ότι θα είναι έτοιμος και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας στόπερ νιώθει ήδη πολύ καλύτερα και από την πρώτη στιγμή όταν αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, εκφραζόταν η πεποίθηση ότι θα κάνει θεραπείες για μερικές μέρες και εν συνεχεία θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο λοιπόν, ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να βρεθεί ξανά στο αρχικό σχήμα και να περάσει στο πλευρό του Παπέ Σισέ.

Υπάρχει βέβαια και ο αγώνας με την Αντβέρπ στο Βέλγιο που ακολουθεί. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αν υπάρχει έστω και το παραμικρό ρίσκο ότι μπορεί να υποστεί υποτροπή, τότε θα ήταν προτιμότερο να μείνει εκτός «μάχης» με τον ΟΦΗ.

Εντούτοις, ο Παπασταθόπουλος από την επόμενη μέρα κιόλας του τραυματισμού του έδειχνε διατεθειμένος να τα δώσει όλα για να δώσει το «παρών» σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που με τις εμφανίσεις του και τα αποτελέσματα που φέρνει, έχει βάλει πλώρη για ένα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά εισιτήρια.