Το ταξίδι από την Σενεγάλη για τα... μάτια του Παπέ Σισέ

Μία ρεπόρτερ από την Σενεγάλη παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο για να φτιάξει αφιέρωμα για τον Παπέ Σισέ.

Το ταξίδι από την Σενεγάλη για τα... μάτια του Παπέ Σισέ

Ο Παπέ Σισέ έχει κάνει... θραύση με τα ερυθρόλευκα τη φετινή σεζόν. Κανένας δεν περίμενε ότι θα επέστρεφε από την Σεντ Ετιέν και θα εξελισσόταν στον «βράχο» της άμυνας του Ολυμπιακού με τις όποιες αδυναμίες ή... κουσούρια στο αγωνιστικό του στυλ μπορεί να έχει.

Η πραγματικότητα είναι ότι επέστρεψε πολύ πιο ώριμος από τον δανεισμό του στην Γαλλία και ο Πέδρο Μαρτίνς δίχως δεύτερη σκέψη τον «βίδωσε» στην ενδεκάδα.

Τα κατορθώματά του λοιπόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) βρέθηκε τηλεοπτικό συνεργείο από την Σενεγάλη στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Καραϊσκάκη με αποκλειστικό σκοπό να φτιάξει ένα αφιέρωμα για τον Αφρικανό στόπερ.

Συγκεκριμένα ήταν δύο άτομα: Μία ρεπόρτερ και μία κοπέλα που είχε κάμερα και κατέγραφε κάθε στιγμή του Σισέ στο ματς με τον Βόλο.

Εκτός των άλλων, η δημοσιογράφος από την Σενεγάλη για να εμπλουτίσει το ρεπορτάζ της, έσπευσε να μιλήσει με δημοσιογράφους καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με οπαδούς της ομάδας του Πειραιά, αλλά και με συμπαίκτες του Παπέ Σισέ.

Ο Αφρικανός στόπερ είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει τον Ιανουάριο από τον Ρέντη λόγω των υποχρεώσεών του στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Σενεγάλης. Αντιθέτως, ο Ουσεϊνού Μπα δεν προβλέπεται ότι θα βρεθεί στα τελικά της κορυφαίας διοργάνωσης της «Μαύρης Ηπείρου», όπερ σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί με τον Σισέ.