ΠΑΟΚ-Άρης: Έρευνα της αστυνομίας για τα υγειονομικά μέτρα

Σε αυτεπάγγελτη έρευνα για τα υγειονομικά μέτρα προχωράει η αστυνομία, διότι μόνο ο ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες είχε τα απαραίτητα έγγραφα.

ΠΑΟΚ-Άρης: Έρευνα της αστυνομίας για τα υγειονομικά μέτρα

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας. Μάλιστα από τους τέσσερις συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ μόνο ο ένας είχε πάνω του τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Οι υπόλοιποι τρεις δεν είχαν κανένα από τα απαραίτητα έγγραφα μαζί τους και μάλιστα φέρονται να δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι αγνοούσαν ότι έπρεπε να τα έχουν. Κάπως έτσι η αστυνομία διεξάγει αυτεπάγγελτη έρευνα σε βάρος των υπευθύνων του γηπέδου της Τούμπας, οι οποίοι έκαναν τους ελέγχους των πιστοποιητικών.

Η εισαγγελέας, λοιπόν, εκτός από τις κατηγορίες που συνδέονται με τα επεισόδια απήγγειλε στους παραπάνω τρεις την κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Οι υπεύθυνοι των ελέγχων αναζητούνται για να συλληφθούν για το παραπάνω αδίκημα, ενώ το αυτόφωρο λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα. Οι τρεις Έλληνες και ο ένας Σέρβος παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η εκδίκαση θα γίνει την Τετάρτη και μέχρι τότε θα παραμείνουν υπό κράτηση. Και οι τέσσερις διώκονται για βία στους αθλητικούς χώρους, απόπειρα σωματικών βλαβών, διατάραξη βία κατά υπαλλήλων και κατά περίπτωση για οπλοκατοχή.