Εντιαγέ: «Αυτή η νίκη είναι η συγγνώμη μας στους φίλους του Άρη»

Ο Μπαντού Εντιαγέ αναφέρθηκε στη νίκη του Άρη στην έδρα του ΠΑΟΚ με 1-0 για την 11η αγωνιστική της Super League. 

Εντιαγέ: «Αυτή η νίκη είναι η συγγνώμη μας στους φίλους του Άρη»

Νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε ο Άρης καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0. Ο Μπαντού Εντιαγέ με δηλώσεις του στη NOVA υποστήριξε πως με αυτή τη νίκη οι «κίτρινοι» θέλησαν να ζητήσουν συγγνώμη στους φίλους της ομάδας για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με το γκολ του Άρη που ξεκινάει από αυτόν: «Ναι ξεκίνησε από εμένα αλλά τελείωσε από τον Μαντσίνι. Έκανε ένα πολύ καλό τελείωμα και μπήκε το γκολ γι' αυτό έχει και αξία η δική μου η πάσα. Αλλιώς δεν θα είχε. Σημασία έχει ότι μπήκε το γκολ».

Στη συνέχεια είπε: «Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καταστροφικό το αποτέλεσμα, ήρθαμε για να δείξουμε χαρακτήρα και το κάναμε. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη που είναι και μια συγγνώμη προς τους φιλάθλους για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Σαν ομάδα έχουμε παίκτες με χαρακτήρα και το δείξαμε σήμερα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, σημασία έχει να μην σκύβεις το κεφάλι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές. Πολύ καλό το ότι ήρθε αυτό το παιχνίδι σήμερα, δουλέψαμε σκληρά και ήρθε η νίκη».

Για το πως νιώθει σχετικά με την απουσία του Μπερτόλιο: «Υπάρχει μόνο ένας Μπερτόλιο, κανείς δεν παίζει σαν και αυτόν. Άλλος αυτός άλλο εγώ, η αλήθεια είναι πως είναι ένας πολύτιμος παίκτης και τον περιμένουμε πως και πως να γυρίσει πίσω».