ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Λουτσέσκου: «Καταρρεύσαμε στα τελευταία δύο ματς, δεν ψάχνω για δικαιολογίες»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη νέα ήττα της ομάδας του και μάλιστα σε ντέρμπι με τον Άρη.

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Λουτσέσκου: «Καταρρεύσαμε στα τελευταία δύο ματς, δεν ψάχνω για δικαιολογίες»

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά το ματς είπε πολλά και ενδιαφέροντα, κάνοντας λόγο για κατάρρευση.

Αναλυτικά:

«Οι χειρότερες σκέψεις είναι στο κεφάλι του. Με Ατρόμητο και Άρη καταρρεύσαμε. Ενδεχομένως να είναι δικό μου το θέμα. Δημιουργήσαμε υψηλές προσδοκίες, ίσως να μην διαχειριστήκαμε καλά αυτή την περίοδο των αγώνων και τους ποδοσφαιριστές που έχουν διάφορα προβλήματα».

«Ενδεχομένως να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να υπάρξει αντίδραση, να την βρούμε την αντίδραση. Πρέπει να παλέψουμε. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ψάξουμε λύσεις.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αλλαγή πλάνων, έχουμε πολλά παιχνίδια έως το τέλος του Δεκεμβρίου.

«Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Δεν ήμασταν όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε την θέληση, αλλά όχι κάτι άλλο. Αυτό είναι δεδομένο».

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε τώρα για στρατηγική. Πρέπει να βρούμε ένα κίνητρο στους παίκτες. Πιθανότατα ο καθένας θα πρέπει να αντιληφθεί για ποιο λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Ο καθένας πρέπει να αντιδράσει».

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: «Κηδεία» στην Τούμπα