ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Μάντζιος: «Βγάλαμε χαρακτήρα, μπορούσαμε και άλλο γκολ»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος ξαναζήτησε συγγνώμη για το 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ η ομάδα του παρουσίασε την συνηθισμένη της εικόνα.

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Μάντζιος: «Βγάλαμε χαρακτήρα, μπορούσαμε και άλλο γκολ»

Ήταν δύσκολη η εβδομάδα που προηγήθηκε για τον Άρη και τον Άκη Μάντζιο. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» άλλωστε ξαναένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο για το 0-5 του περασμένου Σαββάτου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προσθέτοντας ότι το διπλό στην Τούμπα θα έχει και ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος:

«Ερχόμασταν από μία βαριά ήττα. Δυσκολευτήκαμε να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα της περασμένης εβδομάδας. Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Δίκαιη η νίκη μας. Βγάλαμε χαρακτήρα, αντιδράσαμε και ως προπονητής και εκ μέρους των αποδυτηρίων θα θέλαμε να ζητήσουμε ξανά συγγνώμη από τον κόσμο μας και τη διοίκηση για αυτό που έγινε πριν από μία εβδομάδα. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλο τον κόσμο».

«Η σημερινή εικόνα είναι η συνηθισμένη. Το ασυνήθιστο ήταν την περασμένη εβδομάδα. Οπότε ας μην μας κάνει εντύπωση το σημερινό. Αυτό που μας έτυχε την περασμένη εβδομάδα ήταν μία διακοπή στον πολύ καλό μήνα που είχαμε. Ελπίζω μετά τη σημερινή νίκη να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

«Σαν εικόνα ήμασταν καλύτεροι και είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πήραμε τρεις βαθμούς και προχωράμε. Έχουμε τώρα το ματς Κυπέλλου μπροστά μας για να προετοιμαστούμε καλά».

ΠΑΟΚ - Άρης 0-1: «Κηδεία» στην Τούμπα