ΠΑΟΚ-Άρης: Εισβολή οπαδών στην Τούμπα, διακοπή και επιστροφή για 2 λεπτά (vid, pics)

Στο 90+2 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τη Θύρα 4 έριξαν στον αγωνιστικό χώρο καπνογόνα και αντικείμενα και στη συνέχεια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια. Με άδειες τις εξέδρες παίχτηκαν τα δυο τελευταία λεπτά.

ΠΑΟΚ-Άρης: Εισβολή οπαδών στην Τούμπα, διακοπή και επιστροφή για 2 λεπτά (vid, pics)

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από το πέταλο των οργανωμένων έριξαν στον αγωνιστικό χώρο καπνογόνα και αντικείμενα. Δευτερόλεπτα μετά οι οπαδοί του "δικέφαλου" εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια.

ΠΑΟΚ - Άρης: Το γκολ του Μαντσίνι και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (vids)

Δυνάμεις των ΜΑΤ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες του Άρη να αποχωρούν αμέσως προς τη φυσούνα, ενώ εκείνοι του ΠΑΟΚ παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι όλα όσα συνέβαιναν.

Στη συνέχεια ο Σκωτσέζος διαιτητής Μάντεν έδωσε εντολή να μπουν στα αποδυτήρια και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ αποχώρησε κι εκείνος με τους βοηθούς του. Ακολούθησαν συγκρούσεις των οπαδών με τους αστυνομικούς εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ αυτή την ώρα ελάχιστος είναι ο κόσμος που βρίσκεται στις κερκίδες της Τούμπας και αναμένεται η απόφαση του ρέφερι για την τύχη του αγώνα.

Ο τέταρτος διαιτητής, ο Διαμαντόπουλος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο στις 21:45 και έκανε αυτοψία για να διαπιστώσει τι κατάσταση επικρατεί αυτή την ώρα στην Τούμπα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Nova ο Σκωτσέζος ρέφερι εκεί τη στιγμή είχε διάθεση να συνεχιστεί το ματς και να παιχτούν οι καθυστερήσεις. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ καθάρισαν τον αγωνιστικό χώρο για να τελειώσει το ματς.

Στις 22:00 βγήκαν οι δύο επόπτες, οι οποίοι έλεγξαν τις δύο εστίες και άναψαν το πράσινο φως για να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Άρη και το ματς της Τούμπας ολοκληρώθηκε.