Ολυμπιακός: Το… παγωμένο βλέμμα του Ελ Αραμπί και ο ψυχολογικός πόλεμος (pics)

Ο τρόπος που προσπάθησαν να επηρεάσουν οι παίκτες του Βόλου, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί λίγο πριν εκείνος εκτελέσει το πέναλτι για τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το… παγωμένο βλέμμα του Ελ Αραμπί και ο ψυχολογικός πόλεμος (pics)

Το χρονόμετρο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο έχει σημαδέψει το 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Το 0-0 δεν έχει αλλάξει και οι Πειραιώτες κερδίζουν πέναλτι. Δεν τίθεται θέμα ποιος θα πάρει τη μπάλα για να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο βασικός εκτελεστής για τον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός έχει πάρει τη μπάλα και περιμένει να απομακρυνθούν οι ποδοσφαιριστές του Βόλου, οι οποίοι διαμαρτύρονται στον ρέφερι για τον καταλογισμό του πέναλτι.

Το κομμάτι της ψυχολογίας, όμως, είναι βασικό στον αθλητισμό κι έτσι τη στιγμή της αναταραχής με τις διαμαρτυρίες προσπαθούν την εκμεταλλευτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Βόλου. Τι κάνουν οι φιλοξενούμενοι; Πλησιάζουν τον Ελ Αραμπί και κάτι του λένε. Προσπαθούν να του χαλάσουν την αυτοσυγκέντρωση και να τον εκνευρίσουν γνωρίζοντας ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί να παίξει ρόλο στην εκτέλεση του πέναλτι.

Οι παίκτες του Βόλου συνεχίζουν τον… ψυχολογικό πόλεμο στον Ελ Αραμπί, αλλά η αντίδραση του ίδιο είναι όλα τα λεφτά. Μέχρι και ο Ανδρούτσος πήγε στο σημείο για να τους απομακρύνει. Ο Μαροκινός έμεινε ατάραχος, με παγωμένο βλέμμα περίμενε τη στιγμή που θα εκτελούσε το πέναλτι και ήταν σαν να μην άκουγε τι του έλεγαν οι αντίπαλοι του. Η συνέχεια της ιστορίας είναι γνωστή.

Δείτε τις φωτογραφίες από το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί…