Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0: Με... διπλό Μακέντα οι «πράσινοι» (highlights)

Χάρη σε δύο γκολ του Φεντερίκο Μακέντα ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Παναιτωλικού το βράδυ της Κυριακής (28/11) στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0: Με... διπλό Μακέντα οι «πράσινοι» (highlights)

Βρίσκοντας ρυθμό και -κυρίως- ξεκλειδώνοντας την άμυνα του Παναιτωλικού με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Μακέντα, ο Παναθηναϊκός... ζευγάρωσε τις συνεχόμενες νίκες του στο πρωτάθλημα μετά το πρώτο διπλό της σεζόν στο Πανθεσσαλικό.

Το τελικό 2-0 κρίνεται απολύτως δίκαιο, καθώς από τη στιγμή που παραβιάστηκε η εστία του ο «Τιτορμός» δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους, καθώς αδυνατούσε να βγει με αξιώσεις στην επίθεση.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Αγρινίου δεν είχε «Plan B», αφού φάνηκε πως αφότου ο αρχικός στόχος να μη δεχθεί η ομάδα γκολ δεν επιτεύχθηκε, οι «κυανοκίτρινοι» δεν είχαν την ικανότητα και τις δυνάμεις να κυνηγήσουν κάτι καλό μπροστά.

Στον αντίποδα, οι «πράσινοι» φαίνεται να συνέρχονται μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ξεπερνώντας μάλιστα και τις αρκετές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (απουσίες, για να είμαστε δίκαιοι, είχε και ο Παναιτωλικός).

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 2-0: Γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα (vids)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Σκόρερ: 53' πέν., 66' Μακέντα

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: 32’ Ντουάρτε, 48' Τσιγγάρας, 52’ Χουχούμης, 90’ Λούι

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι – Κώτσιρας Βέλεθ Σάρλια Χουάνκαρ – Μαουρίσιο (75’ Μπουζούκης) Αλεξανδρόπουλος Βιγιαφάνιες – Αϊτόρ (75’ Χατζηγιοβάνης) Βιτάλ (67’ Παλάσιος) Μακέντα (82’ Χατζηθεοδωρίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Αποστολάκης Αντούνες Κορνέλιους Χουχούμης (78’ Στ. Μπελεβώνης) – Τσιγγάρας Φλόρες – Μπαρμπόσα Μόρσεϊ (61’ Μεντόσα) Ντουάρτε (77’ Λούι) – Καρέλης (58’ Βέργος).