Ολυμπιακός-Βόλος 2-1: Βαλμπουενά: Σε ποιους αφιέρωσε το γκολ της νίκης

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Βόλου και την ποιότητα που έχουν ως ομάδα οι Πειραιώτες. Σε ποιους αφιέρωσε το γκολ της νίκης

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1: Βαλμπουενά: Σε ποιους αφιέρωσε το γκολ της νίκης

Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Βόλο. Ο Γάλλος άσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως το σημαντικό ήταν ότι βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη. Επισήμανε ακόμα ότι ο Ολυμπιακός με την ποιότητα που έχει ως ομάδα μπορεί να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε:

Για το αν ήταν η δική του στιγμή: Πραγματικά ήταν μία δύσκολη εβδομάδα με τρία δύσκολα παιχνίδια. Ευτυχώς καταφέραμε και κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια χωρίς πάντα να παίζουμε όπως θέλαμε, αλλά είχαμε ένα αγωνιστικό πνεύμα.

Για το αν έχει πετύχει γκολ στο φινάλε και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του: Με τη Μαρσέιγ το είχα κάνει ξανά. Ήταν το ίδιο σημαντικό. Αυτό το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Παρόλο που ισοφαριστήκαμε δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε.

Για το ότι έχει βάλει πολλά γκολ στο τέλος: Νομίζω ότι αυτά είναι απλά νούμερα. Το σημαντικό είναι να βοηθάς την ομάδα να κερδίζει. Πρέπει να παίρνουμε τους πόντους για να κρατάμε την απόσταση μας από την ΑΕΚ. Δεν έχει σημασία πότε μπαίνουν τα γκολ, σημασία έχει να νικάς και να παίρνεις τους πόντους.

Για το αν ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος φέτος: Είναι δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ανταγωνιστικοί αντίπαλοι. Είδαμε και με τον Βόλο ότι δυσκολευτήκαμε. Είναι μία καλή ομάδα, με έναν Ισπανό προπονητή που ξέρει πώς να στήνει την ομάδα. Μας δυσκόλεψε πολύ μέχρι το τέλος. Έχουμε πολύ ποιότητα και καταφέρνουμε να νικάμε τους αντιπάλους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να συνεχίσουμε και τις νίκες.

Για τη δικαστική του νίκη: Αυτές είναι ιστορίες που αποτελούν παρελθόν. Έχουν περάσει έξι χρόνια. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε γι' αυτό. Έχουμε σημαντικότερα να σχολιάσουμε που είναι το ποδόσφαιρο.

Για το που αφιερώνει το γκολ: Παίζω για την ομάδα. Είμαι εργατικός, δουλεύω πολύ. Τον αγαπάω τον Ολυμπιακό και είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω πάντα να προσφέρω είτε από μέσα, είτε από έξω. Αφιερώνω το γκολ στην οικογένεια μου, στους γονείς μου, την αδερφή μου την κόρη μου φυσικά γιατί με στηρίζουν. Είμαι εδώ για να δουλεύω.