Ολυμπιακός-Βόλος 2-1: Αμπασκάλ: «Πονάει η ήττα με τον τρόπο που ήρθε»

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ τόνισε πως πονάει η ήττα του Βόλου από τον Ολυμπιακό και με ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, αλλά δείχνει και το δρόμο για τη συνέχεια.

Ολυμπιακός-Βόλος 2-1: Αμπασκάλ: «Πονάει η ήττα με τον τρόπο που ήρθε»

Με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός νίκησε τον Βόλο με σκορ 2-1 και ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι πονάει η ήττα και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε στο φινάλε.

Αναλυτικά ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μίλησε:

Για το πώς έζησε το παιχνίδι: Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα ενός δυνατού αντιπάλου. Τα παιδιά έδειξαν τι ήθελαν μέσα στο γήπεδο και είμαι περήφανος γι' αυτούς. Από την άλλη πλευρά το να χάνεις ένα τέτοιο ματς στο λεπτό που το έχασες, έχοντας ισοφαρίσει σε ένα κρίσιμο, έχοντας χάσει ένα πέναλτι, αυτό μας λυπεί και μας πονάει, αλλά μας δείχνει ότι αυτός είναι ο δρόμος και να πιστέψουμε στη δουλειά μας.

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: Μου άρεσε η γενναιότητα και η πίστη που έδειξαν οι παίκτες. Σε κάθε στιγμή του αγώνα ήξεραν πώς να υπερισχύσουν των αντιπάλων τους και να φτάσουμε στο σημείο να παίξουμε στα ίσια έναν τέτοιο αντίπαλο.