Άκπομ: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη και τη σημασία που έχει η νίκη σε αυτή την αναμέτρηση.

Άκπομ: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη»

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, εξέφρασε το σεβασμό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφέρθηκε στα δύο προηγούμενα ματς με Σλόβαν και Ατρόμητο.

Αναλυτικά ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε:

Για τις σκέψεις του για το παιχνίδι με τη Σλόβαν και τον Ατρόμητο:

« Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και αυτοί που θέλαμε. Με τη Σλόβαν θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε όμως το θετικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, έχει υπάρχει καιρός από τότε που έγινε αυτό, οπότε νομίζω ότι είναι μια θετική εξέλιξη».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ σε αυτά τα παιχνίδια δεν κατάφερε να βάλει γκολ:

«Όπως όταν δεχόμαστε ένα γκολ, όλοι έχουμε ευθύνη –και ο επιθετικός- το ίδιο ισχύει και για την αντίθετη περίπτωση, όλοι πρέπει να συμμετέχουμε για να μπει ένα γκολ. Είναι λογικό όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση και πρέπει να βάλεις τη μπάλα στα δίχτυα να έχει μια μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά νομίζω ότι κάνουμε, ότι θετικό και ότι αρνητικό έχει να κάνει με τη συνολική λειτουργία της ομάδας».

Για τα σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ:

«Είναι θέματα που διορθώνουμε με τη καθημερινή δουλειά, όλη αυτή η διαδικασία για να φτιαχτεί η ομάδα, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Είναι γεγονός ότι έτσι όπως είναι το πρόγραμμα γυρίζουμε αργά και δεν προλαβαίνουμε να ξεκουραστούμε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία, από την καθημερινή δουλειά θα γίνουμε καλύτεροι».

Για το τι είναι αυτό που τον κάνει αισιόδοξο:

«Είναι μια διαδικασία, έχουμε έναν επιτυχημένο προπονητή. Αυτό που μου δίνει πίστη είναι αυτό, όλοι τον σεβόμαστε , αυτή η διαδικασία ξέρουμε ότι θα είναι σκληρή, αλλά αν ακολουθήσουμε όλα τα βήματα όπως πρέπει θα γίνει το «κλικ».

Για το ντέρμπι με τον Άρη:

«Αυτά τα τοπικά ντέρμπι μέσα στην πολυπλοκότητα τους, έχουν κάτι απλό. Έχουν μεγάλη ιστορία, οπότε δεν έχει σημασία τι θέση έχεις στη βαθμολογία, ή τι αποτέλεσμα είχες στον προηγούμενο αγώνα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο και για την τοπική κοινωνία, οπότε αυτό που θα κάνουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε είναι να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».