Ολυμπιακός: Ο κίνδυνος του Κόπα Άφρικα για Μπα και ο Σεμέδο

Ο Ουσεϊνού Μπα θα παίξει βασικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Ποιος ο κίνδυνος για το Κόπα Άφρικα και τι γίνεται με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ολυμπιακός: Ο κίνδυνος του Κόπα Άφρικα για Μπα και ο Σεμέδο

Ο Ουσεϊνού Μπα έπαιξε με τη Φενέρμπαχτσε από το 25' και μετά όταν και τραυματίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ θα είναι βασικός στη σημερινή αναμέτρηση με τον Βόλο. Ο Σενεγαλέζος στόπερ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Τούρκους έδειξε να είναι έξω από τα νερά του.

Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να μπει στο παιχνίδι, αλλά είναι λογικό, διότι μπήκε στο γήπεδο χωρίς να έχει κάνει ζέσταμα. Ο Μπα φέτος δεν έχει μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ έχει ακόμα αρκετά να διορθώσει για να σταθεί στον Ολυμπιακό και να γίνει όπως ήταν την πρώτη του χρονιά.

Ναι μεν στο δεύτερο μέρος ανέβασε στροφές, πατούσε πιο καλά, πήγε πρώτος και σωστά σε αρκετές μονομαχίες, όμως, όλα αυτά πρέπει να φανούν σε διάρκεια. Και ο Μπα είναι επιρρεπής στις κάρτες. Από 'κει και πέρα σήμερα θα είναι βασικός και αν όλα πάνε καλά είναι πολύ πιθανό να του δώσει χρόνο ο Μαρτίνς και σε άλλο ματς.

Το θέμα, όμως, είναι ότι όσο παίζει ο Μπα τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να κληθεί στο Κόπα Άφρικα. Αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά αν πάρει παιχνίδια μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και η κατάσταση θα είναι δύσκολη για τον Ολυμπιακό γιατί σίγουρα θα πάει στη διοργάνωση ο Σισέ.

Και κάπου εδώ στην εξίσωση μπαίνει ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ που προπονείται με την ομάδα του Πειραιά, ενώ στην Πορτογαλία επιμένουν ότι η Πόρτο θέλει να τον πάρει τον Ιανουάριο. Όπως έγραψε και το "ΦΩΣ" στο φύλλο του Σαββάτου ο Σεμέδο αυτή τη στιγμή θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Γι' αυτό και στις δηλώσεις του στους Πορτογάλους ήταν προσεκτικός. Δεν είπε ότι θέλει να φύγει τώρα, αλλά όπως κάθε παίκτης δεν αρνήθηκε πως θα ήθελε να παίξει στην Πόρτο. Ξέρει όμως ότι χωρίς παιχνίδια στα πόδια του τα πράγματα είναι δύσκολα.

Επίσης ο Ολυμπιακός εάν χάσει δύο στόπερ με το Κόπα Άφρικα δύσκολα θα ανάψει το πράσινο φως να φύγει ο Ρούμπεν Σεμέδο. Έτσι κι αλλιώς ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει στο μυαλό του για να τον βάλει να παίξει.