Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2: Γκουτσίδης: «Κανένας δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη...»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης κάθισε στον πάγκο του Ατρόμητου στην Τρίπολη και όπως είπε μετά το 6-2 με αντίπαλο τον Αστέρα: «Είναι ό, τι χειρότερο ζει ένας προπονητής».

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 6-2: Γκουτσίδης: «Κανένας δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη...»

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσε:

«Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι που κανείς δεν περίμενε ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη. Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας, ερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη και θέλαμε να βγάλουμε πάθος για να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό τον αντίπαλο.

Ήταν πραγματικό ανεξήγητο το πόσο εύκολα δεχόμασταν τα γκολ, δεν είχαμε φρεσκάδα, δεν είχαμε ηρεμία, δεν είχαμε αλληλοκαλύψεις και είναι δεδομένο πως αφού στο πρώτο ημίχρονο δέχεσαι τρία τέρματα, αν και στις αρχές του δευτέρου προσπαθήσαμε και είχαμε διάθεση, στο τέταρτο γκολ σκέφτεσαι άλλα πράγματα και όχι να πάρεις κάτι από το παιχνίδι.

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 6-2: Τον πήρε και τον σήκωσε...(highlights)

Μια βαριά ήττα για οποιοδήποτε σύλλογο, πόσο μάλλον για την ομάδα του Ατρόμητου. Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να φέρουμε την ομάδα στη θέση που της ανήκει. Είναι ό, τι χειρότερο ζει ένας προπονητής.

Όταν βλέπεις πράγματα όπως αυτά που έγιναν σήμερα, πολλά σκέφτεσαι. Τα σκέφτεσαι ήδη από το πρώτο ημίχρονο για το τι πρέπει να αλλάξεις στο επόμενο παιχνίδι. Κάποια πράγματα πρέπει να διορθώσεις άμεσα».