ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-2: Λοντίγκιν: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία»

Ο Γιούρι Λοντίγκιν μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ τονίζοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-2: Λοντίγκιν: «Δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία»

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Γιούρι Λοντίγκιν, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει αποτρέψει την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ. Ο πορτιέρε της ομάδας της Ηπείρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

«Δεν μπορώ να πω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Κάναμε αρκετά λάθη. Μας πίεσε η ΑΕΚ και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Μας δυσαρεστεί πάρα πολύ, θέλαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεν βρήκαμε αρκετές φάσεις. Μπορεί να είχαμε κάποιες στην εστία, αλλά δεν είχαν πολλή ουσία. Δεν θυμάμαι σουτ να πήγαν στην εστία. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είχε κατοχή. Μας πίεσε αρκετά, δεν βρήκαμε τον τρόπο να βγούμε από το πρέσινγκ.

Κάναμε κάποιες καλές μπαλιές στην πλάτη της ΑΕΚ, αλλά δεν είχαμε τη συνέχεια. Δεν θέλω να αναφέρω το προηγούμενο αποτέλεσμα. Ο,τι έγινε έγινε. Αν ξαναπαίζαμε με τον Άρη δεν θα ερχόταν πάλι αυτό το σκορ. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε και έτσι όπως πήγε το ματς δεν θέλαμε να χάσουμε. Δεν ξέρω αν μας φρενάρει αυτό το παιχνίδι. Αύριο πάλι δουλειά και ανάλυση, για να βελτιωνόμαστε», τόνισε ο Λοντίγκιν.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη διπλή απόκρουση που έκανε στη φάση του 18' και είπε: «Δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει η ομάδα να πάρει αποτέλεσμα. Απ’ τη στιγμή που δεν πήραμε αποτέλεσμα είμαι τρελαμένος, δυσαρεστημένος, απογοητευμένος».