Τρομερό πανό των οπαδών του ΠΑΣ για Γιαννίκη (pics)

Ένα πανέξυπνο πανό ανάρτησαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι της ομάδας τους με την ΑΕΚ με αποδέκτη τον Αργύρη Γιαννίκη.

Τρομερό πανό των οπαδών του ΠΑΣ για Γιαννίκη (pics)

Ο Αργύρης Γιαννίκης επέστρεψε στους Ζωσιμάδες, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλο του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι οπαδοί της ομάδας της Ηπείρου δεν ξέχασαν την προσφορά του στον σύλλογο και κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο τον χειροκρότησαν με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Παράλληλα, όμως, θέλησαν να του στείλουν και ένα μήνυμα πως τον έχουν ξεχάσει. Συγκεκριμένα στο περσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του ΠΑΣ είχαν αναρτήσει σε ταράτσα διπλανού σπιτιού από το γήπεδο ένα πανό που έγραφε: «Γιαννίκη, μείνε ή πηδάω».

Εκείνη την περίοδο είχε ανοίξει η κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα προπονητή. Τελικά ο Γιαννίκης δεν έμεινε στον ΠΑΣ και πλέον είναι προπονητής της ΑΕΚ με την οποία αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του.

Οι οπαδοί του ΠΑΣ στο ίδιο σημείο ανάρτησαν ένα πολύ έξυπνο πανό από αυτά που δύσκολα ξεχνιούνται. «Γιαννίκη δεν πηδάω έχω Μεταξά», έγραφε το πανό. Οι φίλοι του ΠΑΣ βλέπουν φέτος την ομάδα τους να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να κάνει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας στον πάγκο τον Ηρακλή Μεταξά.