ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες των αντιπάλων, με Άμραμπατ (αντί Λιβάι Γκαρσία) οι φιλοξενούμενοι!

Ο Νουρεντίν Άμραμπατ πήρε την θέση του Λιβάι Γκαρσία στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19.30) στους «Ζωσιμάδες» για την 11η αγωνιστική της Super League. Με την 11αδα της 5αρας επί του Άρη οι γηπεδούχοι!

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες των αντιπάλων, με Άμραμπατ (αντί Λιβάι Γκαρσία) οι φιλοξενούμενοι!

Γνωστές έγιναν οι αρχικές ενδεκάδες των ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ για το μεταξύ τους στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» (27/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα των γηπεδούχων.

Με εξαίρεση τον Γκαρντάφσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε εκτός αποστολής, ο Ηρακλής Μεταξάς «κατεβάζει» τη σύνθεση της ιστορικής νίκης του «Άγιαξ της Ηπείρου» στην έδρα του Άρη το περασμένη Σάββατο με 5-0!

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίγνκες, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου, Περέα.

Από την άλλη ο Αργύρης Γιαννίκης ξεκινά με τον Άμραμπατ (αντί του Λιβάι Γκαρσία που ήταν βασικός με τον Ολυμπιακό) και τον Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας, δείχνοντας έτσι και τη στήριξή του, έμπρακτα στον Ιρανό παρά το λάθος του κόντρα στους Πειραιώτες.

Πλην του Άμραμπατ, άλλος ένας παίκτης που αποκόμισε πρόβλημα στο γαστροκνήμιο, με τους Πειραιώτες, ο, αρχηγός, Μάνταλος είναι βασικός.

Αναλυτικά, η ενδεκάδα της ΑΕΚ (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι – Σιμόες, Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ – Αραούχο.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Τσιντώτας, Σβάρνας, Ρότα, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Κοσίδης.