ΠΑΣ Γιάννινα: Κάτω από 100.000 συμβόλαιο ο εκ των κορυφαίων στο πρωτάθλημα και η αλήθεια για Περέα

Έγκυρο ρεπορτάζ από κορυφαία πηγή στον ΠΑΣ Γιάννενα για Πίρσμαν, Περέα, και μπάτζετ ποδοσφαιρικού τμήματος. Η ομάδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη με 0-5 και είναι 4η στη βαθμολογία. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Κάτω από 100.000 συμβόλαιο ο εκ των κορυφαίων στο πρωτάθλημα και η αλήθεια για Περέα

Κάτω από 100 χιλιάρικα συμβόλαιο ο εκ των κορυφαίων στο πρωτάθλημα!
Και κάτω από 2 εκατ. ευρώ το μπάτζετ του ΠΑΣ Γιάννινα

Γράφει ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Πάμε να γράψω κάποια πράγματα σήμερα για το θαύμα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η πιο έγκυρη πηγή στην ομάδα μού αποκάλυψε ότι ο εκ των κορυφαίων αριστερός μπακ στο πρωτάθλημα, ο Πίρσμαν, παίρνει λιγότερα από 100.000 ευρώ τον χρόνο! Μόνο αν πιάσει τα πριμ θα φτάσει τα 100.

Και ότι ο εκπληκτικός Περέα αγοράστηκε από τον Παναθηναϊκό με λιγότερο από 100.000 ευρώ! Και το ποσοστό μεταπώλησης δεν είναι 20% αλλά 15%!

Επίσης, στην ερώτησή μου πόσο είναι το μπάτζετ του ΠΑΣ, η απάντηση ήταν «το αγωνιστικό τμήμα είναι κάτω από 2 εκατ. ευρώ»!

Με αυτά και με αυτά ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι στην τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Μια επαρχιακή ομάδα χωρίς φανφάρες, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται έχουν οργανωθεί σωστά και έχουν βρει τον τρόπο να φέρνουν καλούς παίκτες και καλούς προπονητές με λίγα χρήματα.

Και θα βγάλουν και λεφτά από τον Περέα. Εδώ θα βγάλουν λεφτά από τον Πίρσμαν που λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Μαθαίνω ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ανοιχτός σε πώληση τον Γενάρη γιατί δύσκολα θα παραμείνει αυτός ο παίκτης στην ομάδα των Ιωαννίνων, το γνωρίζουν αυτό. Ένας εξαιρετικός αριστερός μπακ με τεχνική, με ασίστ πανέξυπνες, με ντρίμπλα, απορία όλων είναι πώς σε τέτοια ηλικία είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Διότι τα έχει τα χρονάκια του.

Και ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ με τους οποίους μιλάω έχουν πάθει πλάκα με τον Πίρσμαν. Εντυπωσιακός αριστερός μπακ για ελληνικό πρωτάθλημα επιθετικά και όχι κακός αμυντικά, δεν μπάζει.

Ο δε Περέα δεν έχει την τεχνική του Πίρσμαν, αλλά έχει φοβερά τρεξίματα, είναι πιεστικός πολύ, μαρκάρει, πολύ γρήγορος και δεν είναι άμπαλος. Αυτά μου λένε συμπαίκτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ένα από τα καλύτερα δίδυμα πλαγίων μπακ στο πρωτάθλημα, Σάλιακα δεξιά και Πίρσμαν αριστερά.