Ατρόμητος για το βαρύ πρόστιμο: «Εξαντλήθηκε αναίτια κάθε αυστηρότητα εναντίον μας»

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση για το πρόστιμο των 34 χιλιάδων ευρώ που καλείται να πληρώσει για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ατρόμητος για το βαρύ πρόστιμο: «Εξαντλήθηκε αναίτια κάθε αυστηρότητα εναντίον μας»

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου δεν πίστευαν στα αφτιά τους όταν πληροφορήθηκαν από τους δικηγόρους τους ότι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας τιμώρησε με πρόστιμο 34 χιλιάδων ευρώ την ΠΑΕ για όσα έγιναν (ή δεν έγιναν, σύμφωνα με τους Περιστεριώτες) στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Προχώρησαν μάλιστα και σε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για αναίτια εξάντληση αυστηρότητας από τον αθλητικό δικαστή.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και το υψηλότατο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ως Ατρόμητος θεωρούμε ότι αναίτια εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα εναντίον μας, σε έναν αγώνα, που δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, δεν καταγράφηκε η παραμικρή διακοπή στη ροή του αγώνα και πολύ περισσότερo όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αναμετρήσεων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».