«Συμφωνία στα 2,4 εκατ. ευρώ για Αράο»

Τα βραζιλιάνικα Μέσα μεταδίδουν πως Ολυμπιακός και Φλαμένγκο έχουν βρει τη χρυσή τομή και κάνουν λόγο για συμφωνία στα 2,4 εκατ. ευρώ.

«Συμφωνία στα 2,4 εκατ. ευρώ για Αράο»

Σοβαρές εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στο θέμα του Γουίλιαν Αράο. Ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τη Γκενκ «τρέχει» να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Ο Βραζιλιάνος χαφ είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για τη μεσαία γραμμή και η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά κάνει τα πάντα προκειμένου να τελειώσει άμεσα η υπόθεση. Το θέμα με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή δεν ήταν απλό και έχει αποδειχτεί όλο αυτόν τον καιρό που ασχολείται η ομάδα του Πειραιά.

Εδώ και λίγη ώρα στη Βραζιλία υπάρχει… βομβαρδισμός δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία Ολυμπιακός και Φλαμένγκο τα έχουν βρει για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Τις τελευταίες ημέρες, οι Βραζιλιάνοι τηρούσαν σιγή ιχθύος, όμως, τώρα επιμένουν ότι οι δύο ομάδες τα βρήκαν. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση ύψους 2,4 εκατ. ευρώ την οποία έχει δεχτεί η Φλαμένγκο. Κάποια άλλα Μέσα μιλούν για πρόταση 2,3 εκατ. ευρώ, αλλά ελάχιστη σημασία έχει. Εκείνο που τονίζουν οι Βραζιλιάνοι είναι πως οι συζητήσεις συνεχίζονται για να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνεται η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ολυμπιακός και Φλαμένγκο έχουν δώσει τα χέρια και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μετακίνηση του στην Ελλάδα. Ακόμα δεν είναι γνωστό, όμως, το πότε έρχεται ο ποδοσφαιριστής στη χώρα μας.