ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΜΕΛΟ: Έμφαση στην άμυνα...

Τα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι με την Γκενκ είχε ως αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να ρίξει πολύ βάρος στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας στην πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΡΜΕΛΟ: Έμφαση στην άμυνα...

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Έρμελο, από την οποία ωστόσο απουσίαζε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ήταν στην Αθήνα για την εκδίκαση της υπόθεσής του. Εκτός φυσικά ήταν και οι Μάριν, Τζούρτζεβιτς και Ένγκελς που πήραν το πρώτο αεροπλάνο από το Άμστερνταμ για Ελλάδα, έτσι ώστε να πάνε για προπόνηση με τους “κομμένους”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας. Ήταν φυσικό επακόλουθο μετά τα όσα είδε στο παιχνίδι με την Γκενκ και τα σοβαρά λάθη που έγιναν στην κόκκινη άμυνα.

Για περίπου δύο ώρες λοιπόν είχε φουλ τακτική ως προς την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του.

Μην ξεχνάμε ότι αύριο (24/7, 20.00) υπάρχει ένα πιο δύσκολο φιλικό από αυτό που έγινε με την Γκενκ. Επόμενος αντίπαλος είναι η Αϊντχόφεν, η οποία να θυμίσουμε ότι είναι πρωταθλήτρια Ολλανδίας. Οπότε, η πίεση προς την άμυνα του Ολυμπιακού θα είναι ακόμη πιο μεγάλη συγκριτικά με την πίεση που ένιωσαν οι Πειραιώτες από την Γκενκ.