Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ Καρλίτος, Λούνκτβιστ

Προβλήματα για τον Παναθηναϊκό. Τραυματίες οι Καρλίτος, Λούνκτβιστ.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ Καρλίτος, Λούνκτβιστ

Ο Καρλίτος έχει τράβηγμα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την άλλη εβδομάδα ενώ Λούνκτβιστ χάνει οριστικά το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναιτωλικό.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Από το ματς με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό προέκυψαν ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης τόσο ο Καρλίτος όσο και ο Ραμόν Λούνκτβιστ, έγιναν αναγκαστική αλλαγή και ήταν αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τελικά δεν θα παίξουν σίγουρα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Ισπανός επιθετικός υποφέρει από τράβηγμα και θα μείνει εκτός σίγουρα στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Βόλο για το Κύπελλο. Θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της 5ης Δεκεμβρίου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Σουηδός μέσος ο οποίος έχει διάστρεμμα πρώτου βαθμού, θα κάνει θεραπείες και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα. Άρα και εκείνος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Μακέντα και ο Μαουρίσιο είναι τα φαβορί για να πάρουν την θέση τους στην ενδεκάδα, στο ματς κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.