Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ...άδειασαν τον πρόεδρο τους Φιλώτα Πέλλιο

«Φωτιές» άναψε με τις δηλώσεις του ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος. Έτσι, την Τετάρτη (24/11) υπήρξε ανακοίνωση από τον σύνδεσμο βετεράνων που...αδειάζει τον πρόεδρό του!

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ...άδειασαν τον πρόεδρο τους Φιλώτα Πέλλιο

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων του ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση του, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης για την δύσκολη συνέχεια αλλά και διαχώρισε την θέση του από προσωπικές απόψεις μελών τους, όπως αυτές του Προέδρου Βετεράνων, Φιλώτα Πέλλιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Έχοντας τιμήσει επί σειρά ετών την ασπρόμαυρη φανέλα, γνωρίζουμε ότι χρέος του τεράστιου αυτού συλλόγου που ονομάζεται ΠΑΟΚ είναι να κερδίζει παντού και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα.

Οι εκπλήξεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού και αυτό είναι που καθιστά το άθλημα που υπηρετήσαμε το Βασιλιά των σπορ. Η ήττα από τον Ατρόμητο σίγουρα ήταν ένα απρόσμενο και συνάμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα, ωστόσο αυτό που προέχει είναι η συσπείρωση της ομάδας ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Την Πέμπτη το βράδυ στη Σλοβακία, η ομάδα μας παίζει έναν «τελικό» στην προσπάθειά της να διακριθεί στην Ευρώπη, ενώ την Κυριακή υποδέχεται τον Άρη σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι, στα πλαίσια του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της φετινής σεζόν, λοιπόν, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αμέριστη στήριξη του στην ομάδα, προκειμένου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα προς επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Βρισκόμαστε με σθένος δίπλα στην προσπάθεια της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, στους οποίους αντικατοπτρίζεται το μεγαλείο του ιστορικού αυτού συλλόγου. Είμαστε βέβαιοι ότι κι οι ίδιοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα και τη σημασία των επερχόμενων αναμετρήσεων και θα δώσουν όλο τους το είναι, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών.

Οι απόψεις μελών του Συλλόγου μας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν απηχούν καθ’ ολοκληρίαν τη θέση του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα, λοιπόν.

Με μαχητικό πνεύμα, αποφασιστικότητα και συσπείρωση γύρω από το αγωνιστικό τμήμα, όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε κάθε σκόπελο και ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα βοηθήσει την ομάδα, αφενός μεν να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Σλοβάκια, αφετέρου δε να επιστρέψει στις νίκες στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, σε ένα τοπικό ντέρμπι, μάλιστα, διατηρώντας παράλληλα την επαφή της με την κορυφή.»