Βόλος: Με προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Βόλος συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Δεν λείπουν τα προβλήματα για τους Θεσσαλούς.

Βόλος: Με προβλήματα κόντρα στον Ολυμπιακό

Μόλις δύο βαθμούς μετρά τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές ο Βόλος. Η ομάδα του Αμπασκάλ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον ΟΦΗ και προετοιμάζεται για τον δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Τα προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας του Βόλου είναι τρία και σημαντικά. Μιλάμε φυσικά για τον αμυντικό Γκρίλο και τον μέσο Μπαριέντος, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον αγώνα με τον Άρη και ακόμη δεν έχουν εκτίσει την ποινή των τριών αγωνιστικών που τους επιβλήθηκε. Ειδικά ο Μπαριέντος είναι μια πολύτιμη μονάδα στη μεσαία γραμμή. Ένας παίκτης που μπορεί και να μαρκάρει αλλά και να δημιουργήσει.

Εκτός θα είναι και ο επίσης ποιοτικός μέσος Φερνάντες, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες με τον ΟΦΗ και προτιμήθηκε να εκτίσει ποινή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να είναι και έτοιμος για τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την άλλη εβδομάδα.

Ο Φερνάντες δεν ήταν καλά και στο ματς με τον ΟΦΗ, αφού προερχόταν από τραυματισμό. Πέρασε ως αλλαγή, είδε την κίτρινη και έτσι θα χάσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό αλλά θα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσει και 100% το πρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Στην αποστολή θα είναι ο μεσοεπιθετικός Καμίλ Βοϊτκόφσκι, ο οποίος λόγω ίωσης δεν έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ ενώ λογικά θα δούμε στο βασικό και τον Πουρίτα. Ο δεξιός ακραίος μπακ χαφ ήταν τραυματίας από τον αγώνα με την ΑΕΚ. Στο ματς με τον ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική ήταν στην αποστολή αλλά έμεινε στον πάγκο.