Δείπνο με Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ρουμανικής ομοσπονδίας

Οι Ρουμάνοι πιέζουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου, έτσι ώστε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να αναλάβει την εθνική ομάδα. Δυσαρεστημένος ο κόουτς για τα όσα άκουσε μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Δείπνο με Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ρουμανικής ομοσπονδίας

Ο πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είχε δείπνο στη Θεσσαλονίκη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό αποκάλυψε η ρουμανική ιστοσελίδα, playsport.ro.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, ο Μπουρλεάνου, έκανε έκπληξη στον προπονητή του ΠΑΟΚ, με το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη. Δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης σε μία προσπάθεια να τον πείσει να αναλάβει το πόστο του προπονητή της εθνικής Ρουμανίας. Μαζί του ήταν και ένας στενός του συνεργάτης από την ομοσπονδία.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ποιο ήταν το αποτέλεσμα του δείπνου με τον Λουτσέσκου, αλλά προσθέτει, πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την κριτική που έχει δεχθεί λόγω της ήττας από τον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι.

Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες εάν τελικά θα προκύψει θέμα ενώ είναι δεδομένο πως στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/11, 13.30) του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα ερωτηθεί για το θέμα.

Θα απαντήσει ο Ρουμάνος ή δεν θα θελήσει να αναφερθεί σε αυτό το θέμα, σημειώνοντας φυσικά πως αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με τη Σλόβαν.