Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με Φλαμένγκο για Αράο

Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα σε συζητήσεις με τους Βραζιλιάνους για την υπόθεση του Γουίλιαν, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.

Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με Φλαμένγκο για Αράο

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει για να κλείσει τη μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο και έχει ξεκινήσει ξανά τις συζητήσεις με τη Φλαμένγκο με την οποία είχαν «παγώσει» το προηγούμενο διάστημα. Οι Πειραιώτες μετά το 4-0 από τη Γκενκ έχουν επιταχύνει τις διαδικασίες προκειμένου να τελειώσουν άμεσα την υπόθεση.

Όλα δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με τη Φλαμένγκο, όμως, μη ξεχνάμε πως οι Βραζιλιάνοι είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο παίκτης θα κλείσει στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Φλαμένγκο, αλλά ακόμα συμφωνία δεν υπάρχει.

Η βραζιλιάνικη ομάδα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους «ερυθρόλευκους» και υπάρχει αισιοδοξία πως η μεταγραφή θα κλείσει. Το μόνο σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις επαφές τους με τη Φλαμένγκο.

Το θέμα δεν είναι εύκολο, αλλά το δεδομένο είναι ότι στον Ολυμπιακό «τρέχουν» για να τελειώσουν με τον Αράο. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία από τους «ερυθρόλευκους» πως το θέμα πηγαίνει καλά.