Ολυμπιακός: Ο διακαής πόθος της Πόρτο που λέγεται Ρούμπεν Σεμέδο

Ο τραυματισμός του Ιβάν Μαρκάνο βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο και της Πόρτο.

Ολυμπιακός: Ο διακαής πόθος της Πόρτο που λέγεται Ρούμπεν Σεμέδο

Η Πόρτο είναι ολοφάνερο ότι ψάχνει εναγωνίως για έναν κεντρικό αμυντικό για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Ή για την ακρίβεια, στην κορυφή της ατζέντας της...

Ωστόσο, δεν θέλει να βγάλει και έναν «σκασμό» λεφτά από τα ταμεία της για να κάνει δικό της έναν ποδοσφαιριστή που για εξωαγωνιστικούς λόγους έκανε ατομικές προπονήσεις για ένα πολύ μεγάλο διάστημα.

Η... κάψα της για να αποκτηθεί από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου ένας κεντρικός αμυντικός έχει αυξηθεί λόγω του χειρουργείου στο οποίο θα υποβληθεί ο Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Σεμέδο που ήταν τέλη Αυγούστου με τις βαλίτσες στο χέρι για να φύγει για Πόρτο, έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και μάλιστα το πλάνο είναι να αρχίσει να παίρνει σιγά-σιγά μερικά λεπτά συμμετοχής. Ίσως στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία (1/12, 17.00) να του δώσει αυτή τη δυνατότητα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Πόρτο που έχει ως διακαή πόθο την απόκτηση του Σεμέδο, θα επιθυμούσε να τον πάρει με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία λένε ότι το ιδανικότερο σενάριο για την ίδια θα ήταν να τον αποκτούσε δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που πολύ δύσκολα θα το δεχτεί ο Ολυμπιακός.

Όπως και να ‘χει, θα έχει μπόλικο ψωμί η υπόθεση του Σεμέδο, γιατί προς το παρόν δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά ότι θα παραχωρηθεί κιόλας τον Γενάρη. Όλα είναι ανοικτά...