Άρης: Ομιλία Μάντζιου στους παίκτες για το 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έτοιμος ο Σούντγκρεν για ΠΑΟΚ

Ως «ματς - ντροπή» χαρακτήρισε ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος το 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτοιμος ο Ντάνιελ Σούντγκρεν για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (28/11).

Άρης: Ομιλία Μάντζιου στους παίκτες για το 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έτοιμος ο Σούντγκρεν για ΠΑΟΚ

Δεν προέκυψαν άλλα κρούσματα κορονοϊού και κατά συνέπεια ξεκίνησε κανονικά η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (28/11).

Ο Άκης Μάντζιος θέλησε να πει δύο λόγια στους παίκτες του στο περιθώριο της προπόνησης με αφορμή το 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι ντροπιαστικό για όλους και την ιστορία του συλλόγου αυτό το 0-5 και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πλήγωσε τον κόσμο μας η ήττα. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε αντίδραση. Να δείξουμε την προσωπικότητα μας και τον χαρακτήρα μας. Τώρα πρέπει να φανούμε δυνατοί και πιστεύω θα το κάνουμε», τους είπε μεταξύ άλλων ο Μάντζιος και κατέληξε:
«Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας το οποίο ξέρουμε όλοι τι σημαίνει και τι πρέπει να κάνουμε».

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της Τρίτης (23/11) και είναι στη διάθεση του Μάντζιου για τον ΠΑΟΚ. Ο Φαμπιάνο από την πλευρά του έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ελπίζει ότι στο τέλος θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην Τούμπα.