Ιωνικός: Ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Ντελγκάδο, έναν μήνα εκτός ο Τουράμ

Άσχημα τα νέα στον Ιωνικό. Ο Ντελγκάδο υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, ενώ ο βασικός φορ Τουράμ μένει εκτός για έναν μήνα.

Ιωνικός: Ρήξη αχίλλειου τένοντα ο Ντελγκάδο, έναν μήνα εκτός ο Τουράμ

Ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στην προπόνηση της Κυριακής (21/11). Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/11) υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ των Νικαιωτών, Χρήστο Δάρα και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται στους τρεις μήνες.

Ο Τουράμ, ο οποίος σκόραρε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης αλλά λίγα λεπτά μετά έγινε αλλαγή, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Δευτέρας (22/11). Διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους. Κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Ο Βραζιλιάνος άσος θα υποβληθεί την Τετάρτη (24/11) σε PRP για τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη επάνοδό του και άμεσα θα ξεκινήσει θεραπεία.

Αναλυτικά, η ενημέρωση του Ιωνικού:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως ο Ροτζέριο Τουράμ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, υπό την εποπτεία του γιατρού της ομάδας μας Χρήστου Δάρα, και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Την Τετάρτη (24/11), θα υποβληθεί σε PRP για την γρηγορότερη και ασφαλέστερη επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους και άμεσα θα ξεκινήσει θεραπεία.

Επίσης, μετά από εξέταση, διαπιστώθηκε πως ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, υποβλήθηκε σήμερα Δευτέρα (22/11) το μεσημέρι σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Δάρα και η επάνοδος του υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Η ΠΑΕ Ιωνικός, βρίσκεται δίπλα και στους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους»!