ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μας, αυξάνει τις ευθύνες και μεγεθύνει τις απαιτήσεις»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τον κόσμο της για την παρουσία του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μας, αυξάνει τις ευθύνες και μεγεθύνει τις απαιτήσεις»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλάι της το βράδυ της Κυριακής (21/11) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την αθρόα προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ αλλά και για την συμπεριφορά που είχαν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη, αλλά και την βαθιά υποχρέωση να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.

Τόσο για την αθρόα προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ, που ήταν η μεγαλύτερη στη μετά covid εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσο –κυρίως- για την ευρωπαϊκού επιπέδου ατμόσφαιρα και την αψεγάδιαστη συμπεριφορά, που επέδειξαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, που στη μεγαλύτερη διάρκειά του δεν είχε καν ευνοϊκή εξέλιξη για την ομάδα μας.

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μας προς τους παίκτες και τον προπονητή στο τέλος του ματς για την προσπάθειά τους, παρά το δεδομένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, αυξάνει κατά πολύ τις ευθύνες μας και μεγεθύνει τις απαιτήσεις ενόψει της συνέχειας στην εφετινή σεζόν».