ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Ο Μαρτίνς εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ο Ροντρίγκες (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν αγωνίστηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Ο Μαρτίνς εξήγησε γιατί δεν έπαιξε ο Ροντρίγκες (vid)

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ επικρατώντας της ΑΕΚ με σκορ 3-2 και ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον τρόπο με τον οποίοι οι ποδοσφαιριστές του πήραν τη νίκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε την εξυπνάδα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του με αποτέλεσμα να φτάσουν στην επικράτησε.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το που κρίθηκε το ματς: Σήμερα ξεκινήσαμε με πολύ καλό τρόπο. Με τον ιδανικό τρόπο το παιχνίδι μας. Ήμασταν πολύ καλά τοποθετημένοι. Χειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Στο τέλος του ημιχρόνου χάσαμε την κατοχή και κινδυνέψαμε κάποιες φορές. Στο 2ο μέρος είδαμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Ένα πολύ ωραίο θέαμα για όποιον τον έβλεπε. Ένα παιχνίδι που άξιζε να το δει ο καθένας. Όπως είδαμε το διαχειριστήκαμε πολύ καλά και το κερδίσαμε.

Για το πως αλλάζει το πρωτάθλημα και τον Γκάρι Ροντρίγκες: Όχι δεν αλλάζει κάτι. Είναι αρχή ακόμα. Ξέρουμε πως σήμερα ήταν μία σημαντική νίκη. Έχουμε πολλά ντέρμπι και πλέι οφ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν επιλογή να μην αγωνιστεί. Δεν έχει κάτι.

Για τις δηλώσεις του Εμβιλά για... αγρίμια και η εικόνα των Πειραιωτών: Ο Γιαν έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Έπαιξε με ψυχή και πάθος. Παίξαμε έξυπνα. Κλέψαμε τη μπάλα και έτσι σκοράραμε και προηγηθήκαμε. Τα ματς αυτά χρειάζονται και πάθος και ψυχή αλλά θέλουν να παίζεις και έξυπνα και με συναισθηματικό έλεγχο.