ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Ελ Αραμπί: Γιατί έκανε ντρίμπλα στον τερματοφύλακα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Ελ Αραμπί: Γιατί έκανε ντρίμπλα στον τερματοφύλακα

Πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πέτυχε δύο γκολ κατά της ΑΕΚ και οδήγησε την ομάδα του Πειραιά στη νίκη. Ο Μαροκινός μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την επιτυχία των πρωταθλητών Ελλάδας στο Μαρούσι και για την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε:

Για το πως έζησε το ματς: Ήταν πολύ δύσκολο και έντονο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τη νίκη μας και που βοήθησα την ομάδα. Είναι σημαντικό που αυξήσαμε τη διαφορά μας από τον αντίπαλο μας.

Για το ότι έκανε ντρίμπλα στον τερματοφύλακα: Προσαρμόστηκα εκείνη τη στιγμή στις συνθήκες. Το δουλεύω στην προπόνηση. Βρέθηκα απέναντι από τον τερματοφύλακα και έκανα αυτό που δουλεύω στις προπονήσεις. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς που μας βοηθάει πολύ και για το επόμενο παιχνίδι.

Για τη Φενέρμπαχτσε: Είναι πολύ σημαντικό να ερχόμαστε από νίκες η ψυχολογία μας βοηθιέται από αυτό. Είναι σημαντικό για το παιχνίδι της Πέμπτης που κρίνεται η πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρώπης. Ελπίζουμε ότι και οι φίλαθλοι μας θα είναι στο πλευρό μας και θα μας βοηθήσουν.