Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0: Νίκη έξι μήνες μετά με υπογραφή Κουλούρη (highlights)

Ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος είχε να σκοράρει από τον Οκτώβριο του 2019, με δύο τέρματα (45’, 68’) «σκότωσε» την πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ (2-0) και οδήγησε τον Ατρόμητο στην πρώτη του νίκη ύστερα από έξι μήνες!

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0: Νίκη έξι μήνες μετά με υπογραφή Κουλούρη (highlights)

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο ήταν αλάνθαστος αμυντικά. Οι γραμμές του ήταν κοντά, δεν υπήρχαν διάδρομοι για τον ΠΑΟΚ και έτσι οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν, απέναντι στην ομάδα του Λουτσέσκου που δεν είχε φαντασία και ένταση στο παιχνίδι της. Έτσι δεν μπορούσε να απειλήσει και να βάλει δύσκολα στον Ατρόμητο.

Μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου μετά το πρώτο τέταρτο, πήρε και μέτρα στο γήπεδο, έφτανε στην αντίπαλη εστία και κατάφερε σε ένα κομβικό σημείο (45’) της αναμέτρησης να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος είχε να σκοράρει δύο χρόνια (συγκεκριμένα από τις 5/10/2019 στην εντός έδρας ήττα της Τουλούζ με 3-1 από την Μπορντό).

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και έψαξε ένα γρήγορο γκολ χωρίς αποτέλεσμα, αν και είχε ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος όχι μόνο κράτησε το μηδέν αλλά κατάφερε με τον απόλυτο πρωταγωνιστή Κουλούρη να κάνει και το 2-0 με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος από τον Βαρέλα στο 68ο λεπτό.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα, κράτησαν αυτή την υπερπολύτιμη νίκη, την πρώτη ύστερα από έξι μήνες, που ήρθε με τον κόουτς Παράσχο εκτός λόγω κορονοϊού (στον πάγκο ήταν ο Γιώργος Κορακάκης) αλλά και πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ-ΠΑΟΚ 2-0

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ 2-0

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 45’, 68' Κουλούρης

Κίτρινες: Κουλούρης, Βαρέλα, Ντένιτς, Κλωναρίδης

Οι συνθέσεις...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης – Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο – Κιβρακίδης (84' Βασιλαντωνόπουλος), Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (73’ Ντένιτς), Καστεγιάνο – Μουνίθ (84' Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (77’ Κλωναρίδης)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο (62’ Σίντκλεϊ) – Σβαμπ (62’ Μουργκ), Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς Α., Μπίσεσβαρ (73’ Σφιντέρσκι), Ελ Καντουρί (81’ Εσίτι) – Άκπομ