ΑΕΚ: Με Μισελέν δεξιό μπακ η 11αδα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ο Αργύρης Γιαννίκης προτίμησε τον Κλεμάν Μισελέν από τον Ρότα, ενώ κράτησε στον πάγκο τον Άμραμπατ, προτιμώντας τον Λιβάι Γκαρσία στο δεξί άκρο του αγώνα με τον Ολυμπιακό (19.30) για την 10η αγωνιστική της Super League

ΑΕΚ: Με Μισελέν δεξιό μπακ η 11αδα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις ήταν οι επιλογές του Αργύρη Γιαννίκη, για το μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

O 41χρονος τεχνικός στο πρώτο του μεγάλο ματς ως τεχνικός της «Ένωσης» πήγε στην πεπατημένη αναφορικά με τον σχηματισμό (4-2-3-1), αλλά επανέφερε στο βασικό σχήμα τον Κλεμάν Μισελέν αντί του Λάζαρου Ρότα.

Παρά τις πληροφορίες ότι ενδεχομένως ο Μιχάλης Μπακάκης (που δεν ήταν στη Β' ομάδα αυτή την εβδομάδα) θα ήταν στην αποστολή, συνέχισε και στον 5ο αγώνα της εποχής Γιαννίκη ν' απουσιάζει.

Αντίθετα επέστρεψε ο Γέβτιτς που έπαιξε την περασμένη αγωνιστική με τη 2η ομάδα προερχόμενος από τραυματισμό.

Κατά τα λοιπά προτιμήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, από τον Άμραμπατ στο δεξί άκρο της επίθεσης ενώ φουνταριστός είναι ο Αραούχο.

Αναλυτικά η 11αδα της ΑΕΚ απαρτίζεται από τους: Στάνκοβιτς - Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι - Σιμόες, Σιμάνκσι - Μάνταλος, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία- Αραούχο.

Στον πάγκο έμειναν οι Τσιντώτας, Ρότας, Σβάρνας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμπραμπατ και Ανσαριφάρντ

Υπενθυμίζεται ότι Τζαβέλας, Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος είναι τραυματίες