Τσούμπερ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Στίβεν Τσούμπερ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21/11, 19.30).

Τσούμπερ: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Στίβεν Τσούμπερ ανυπομονεί για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (21/11, 19.30) και τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα της «Cosmote TV», ότι η ομάδα του γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να κερδίσει τους πρωταθλητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Για όλη την ομάδα και για όλη τη χώρα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Όλοι περιμένουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Εμείς γνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε την Κυριακή».

Για το αν έχει παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό και ποια είναι η γνώμη του: «Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φανταστικούς φιλάθλους μας. Το στάδιο θα είναι γεμάτο, όχι με 70.000 θεατές, αλλά με αρκετούς για να δημιουργήσουν καλή ατμόσφαιρα. Για να μας υποστηρίξουν, να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σχετικά με τον Ολυμπιακό, έχω δει κάποια παιχνίδια, παρακολούθησα αυτό απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Φυσικά, είναι μια μεγάλη ομάδα, αυτό φαίνεται κι από τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και οι βαθμοί πρέπει να μείνουν στο γήπεδό μας».

Για τη συνεργασία με τον Αργύρη Γιαννίκη: «Κάθε προπονητής έχει διαφορετικές ιδέες, άλλον τρόπο προπόνησης και παιχνιδιού. Προσπαθεί να μας δώσει μια… ένεση με το δικό του στυλ παιχνιδιού. Νομίζω, ότι έχουμε δει κάποια βελτίωση σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να βελτιώνεσαι. Και στο τέλος, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε σε καλό επίπεδο».