Ψάχνει τον καλό εαυτό του ο Χασάν στην Κόνιασπορ

Ο Αχμέντ Χασάν αντιμετώπισε έναν τραυματισμό τον τελευταίο καιρό, αλλά αναζητάει και τον καλό του εαυτό στην Κόνιασπορ.

Ψάχνει τον καλό εαυτό του ο Χασάν στην Κόνιασπορ

Την Κυριακή (21/11) η Κόνιασπορ φιλοξενεί την Ρίζεσπορ για την 13η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος και είναι άγνωστο τι πρόκειται να γίνει με τον Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός που παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα από το Ικόνιο, αντιμετώπισε πρόσφατα ένα πρόβλημα τραυματισμού, που είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει πάρει χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο μήνα, ούτε στην Κόνιασπορ, αλλά ούτε και στην Εθνική Αιγύπτου.

Σε γενικές γραμμές ο Χασάν δείχνει να ψάχνεται στην Τουρκία. Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον παίκτη που βλέπαμε στον Ολυμπιακό στο μεγαλύτερο διάστημα της θητείας του στο λιμάνι.

Σε έξι παιχνίδια έχει μόλις ένα γκολ και μία ασίστ, μολονότι αγωνίζεται σε μία ομάδα που βγάζει φάσεις, που δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ και δεν είναι ένα γκρουπ παικτών που κοιτάζει πρωτίστως να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα και εν συνεχεία να κυνηγήσει ένα τέρμα μέσω αντεπιθέσεων.
Η Κόνιασπορ προσπαθεί με οργανωμένες επιθέσεις να προκαλέσει προβλήματα στους αντιπάλους της, με τον Αχμέντ Χασάν για την ώρα να μην έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Ήρθε και ο τραυματισμός του στα τέλη Οκτωβρίου για να τον πάει ακόμα πιο πίσω.

Η ουσία είναι ότι ο Αιγύπτιος αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και δεν ανεβάσει ρυθμούς, τότε κινδυνεύει να μείνει εκτός Κόπα Άφρικα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του. Κι αυτό θα είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τον Χασάν που θέλει να παίζει ακόμα και στα φιλικά της Αιγύπτου.