Ολυμπιακός: Το «κλειδί» για να πάρει το διπλό στο ΟΑΚΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει πολύ προκειμένου ο Ολυμπιακός να βρει πρώτη γκολ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, αλλά και να μπορέσει να το διαφυλάξει κάτι που το τελευταίο διάστημα δυσκολεύεται να το κάνει.

Ολυμπιακός: Το «κλειδί» για να πάρει το διπλό στο ΟΑΚΑ

Με την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας τον Ολυμπιακό τον περιμένουν δύσκολες αποστολές. Πρώτα απ' όλα, όμως, θα κοιτάξει το ματς στο ΟΑΚΑ γιατί και χρονικά προηγείται αυτού με τη Φενέρμπαχτσε στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής έχει μπει στην τελική ευθεία με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει μία αλλαγή στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις. Μία αλλαγή που έχει γίνει προς το καλύτερο, αλλά εκείνο που ενδιαφέρει είναι να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής.

Αυτό που θέλει ο Πορτογάλος προπονητής είναι η ομάδα του να ξεκλειδώσει την άμυνα της ΑΕΚ και να βρει πρώτη το γκολ. Από εκεί ξεκινάει ζητώντας πίεση και μη αφήνοντας στην ΑΕΚ να επιβάλλει το ρυθμό της σε ένα γήπεδο που θα έχει αρκετό κόσμο και θερμή ατμόσφαιρα.

Από την άλλη, όμως, εκείνο που ενδιαφέρει τον κόουτς εάν τελικά η ομάδα του καταφέρει και προηγηθεί στο σκορ είναι να μπορέσει να κρατήσει αυτό το γκολ. Και έχει τη σημασία του αυτό για τον Ολυμπιακό, διότι έχει δείξει μία αδυναμία σε ματς που προηγείται στο σκορ.

Στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ο ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει. Με τον ΠΑΟΚ το έκανε 2-0 η ομάδα του Πειραιά και στο τέλος μπήκε σε μπελάδες. Στο Αγρίνιο προηγήθηκε του Παναιτωλικού και αμέσως δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Το ίδιο και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και με αποτέλεσμα στο τέλος να χάσει και το ματς. Ο Ολυμπιακός θέλει στο ΟΑΚΑ να το αλλάξει αυτό και αφού ξεκλειδώσει την άμυνα της ΑΕΚ να μπορέσει να αποβάλλει το άγχος από το παιχνίδι του.