Σαλιάρης: «Ονειρεύομαι να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη»

Ο Ζήσης Σαλιάρης παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA για το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη, αλλά και για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σαλιάρης: «Ονειρεύομαι να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη»

Με αφορμή τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ζήσης Σαλιάρης παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε στο ματς με τους Ηπειρώτες, αλλά και στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το διάστημα της διακοπής και πόσο ωφέλησε τον Άρη: «Ξεκουραστήκαμε. Πήραμε τις ανάσες που έπρεπε και είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε πάνω στο επόμενο παιχνίδι. Μας έκανε καλό, ηρεμήσαμε και είμαστε πολύ πιο έτοιμοι για τον αγώνα που ακολουθεί».

Για το που δόθηκε έμφαση στο διάστημα της διακοπής: «Δουλέψαμε στο κομμάτι της κατοχής, αναλύσαμε τα προηγούμενα ματς και δώσαμε μεγάλη βάση στο επιθετικό κομμάτι».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ: «Είναι καλή ομάδα, θα είναι κλειστό και δύσκολο παιχνίδι. Θα ψάξουμε ένα γρήγορο γκολ που θα ανοίξει την άμυνα του ΠΑΣ».

Για το πλάνο που πρέπει να έχει ο Άρης: «Από εμάς θα εξαρτηθεί. Θα πρέπει να παίξουμε όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, να είμαστε επιθετικοί και να ψάξουμε γκολ».

Για την πρώτη του επαγγελματική σεζόν: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι που ήθελα από μικρός. Δουλεύω να είμαι έτοιμος να αρπάξω την ευκαιρία μου».

Για το τι έχει διδαχθεί από την συνύπαρξή του με τους πιο έμπειρους παίκτες του Άρη: «Κάθε μέρα μαθαίνω πράγματα. Βελτιώνομαι ποιοτικά και είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Για το αν ονειρεύεται το ντεμπούτο του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Ναι, από την πρώτη στιγμή ονειρεύομαι να παίξω σε αυτό το γήπεδο, με αυτόν τον κόσμο».