ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εμπιστοσύνη Μαρτίνς σε ενδεκάδα… ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι σκέψεις του για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ (21/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εμπιστοσύνη Μαρτίνς σε ενδεκάδα… ΠΑΟΚ

Η προπόνηση της Πέμπτης (18/11) ήταν η πρώτη που έκανε ο Ολυμπιακός με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Με την επιστροφή των Αγκιμπού, Βατσλίκ συμπληρώθηκε το παζλ και πλέον μπορεί να προετοιμαστεί για το ματς με την ΑΕΚ (21/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ.

Την Παρασκευή (19/11) ίσως υπάρξει ένα δείγμα του τι έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος προπονητής. Πάντως τα κουκιά είναι μετρημένα και ο κόουτς δεν ετοιμάζει κάτι… περίεργο για την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που ο Αγκιμπού είναι καλά μετά τις υποχρεώσεις του με τη Γουινέα, θέτει υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα του ματς με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει στο μυαλό του το πλάνο με τον Αγκιμπού στην ενδεκάδα και αν καταλήξει σε αυτό, τότε θα πάει στην ομάδα που ξεκίνησε κατά του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν παίξει ο Εμβιλά με τον Μαντί στα χαφ, ο Αγκιμπού χρησιμοποιήθηκε πιο μπροστά τους, στα άκρα ήταν οι Μασούρας, Ροντρίγκες και στην κορυφή έπαιξε ο Ελ Αραμπί.

Στην άμυνα φυσικά ήταν η τετράδα με Λαλά, Σωκράτη, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Αν και ακόμα δεν έχει δείξει κάτι ο Μαρτίνς, όλα δείχνουν ότι θα εμπιστευτεί την ομάδα που επέλεξε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είναι γεγονός πως τα είχε πάει αρκετά καλά.