Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Σιδερά

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήρθε σε σε συμφωνία με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Γιώργο Σιδερά και ανανέωσαν τη συνεργασία τους έως το 2025

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Σιδερά

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ο Γιώργος Σιδεράς, που συμφώνησε να συνεχίσει την παρουσία του στο «τριφύλλι» έως το 2025.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον 19χρονο αμυντικό, στον οποίο έγινε αύξηση αποδοχών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την επέκταση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό, όσο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο σύλλογο», επεσήμανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Σιδερά. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2025.

Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018, ενώ τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος αμυντικός εντάχθηκε το καλοκαίρι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β.

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την επέκταση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό, όσο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο σύλλογο. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και προσπάθεια προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη», είπε ο Γιώργος Σιδεράς μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.