ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα για Σίντκλεϊ, ατομικό ο Βιεϊρίνια

Ο Σίντκλεϊ μπήκε στην προπόνηση των υπολοίπων την Πέμπτη (18/11), ενόψει του, Κυριακάτικου (19.30), αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, ενώ ο Βιεϊρίνια συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα για Σίντκλεϊ, ατομικό ο Βιεϊρίνια

Ευχάριστα νέα περιείχε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου η, πρωινή, προπόνηση της Πέμπτης (18/11), στην Νέα Μεσημβρία.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα έβγαλε, μετά από καιρό, όλο το πρόγραμμα προπόνησης (σ. την Τετάρτη 17/11 είχε συμμετάσχει μόνο σε μέρος του...) μ' αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ, στον οποίο απομένει να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει, την Κυριακή (21/11, 19.30) στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, για την 10η αγωνιστική της Super League .

Ή αν θα τον προφυλάξει για το, κρίσιμο, ευρωπαϊκό παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης (25/11) με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.

Άλλωστε ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα με 10 αγώνες στις επόμενες 30 μέρες, αφού εκτός του πρωταθλήματος και του Conference League, υπάρχουν πλέον κι οι αγώνες του Κυπέλλου για την φάση των «16», με την ΑΕΛ.

Κατά τα λοιπά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και την Πέμπτη έκανε δικό του, ειδικό πρόγραμμα μ' αποτέλεσμα να δυσκολεύει, έτι περαιτέρω, η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής.

Οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Μιτρίτσα ακολούθησαν, επίσης, ατομικό στο γήπεδο, ο Ολιβέιρα έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα

Το πρόγραμμα των υπολοίπων είχε να κάνει κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Αρχικά οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας, στη συνέχεια είχαμε ιδιαίτερα από το τεχνικό επιτελείο και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Την Παρασκευή (19.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.