Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά.

Ολυμπιακός: Στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Την Κυριακή αρχίζουν ξανά οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στο ΟΑΚΑ, την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι από τα ματς που επιβάλλεται να πάρουν τη νίκη οι "ερυθρόλευκοι" για πολλούς και διάφορους λόγους. Εκτός από αυτό το ματς που έχει τη δική του σημασία η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Επίσης ένα πολύ σημαντικό ματς για τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κόντρα στους Τούρκους θα παίξουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Europa League και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ενόψει αυτών των κρίσιμων αναμετρήσεων μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (18/11) στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ επέλεξε να βρεθεί στον Ρέντη λίγο πριν από αυτές τις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Χαιρέτισε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα δύο σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός και ζήτησε σκληρή δουλειά απ' όλους.

Γύρισαν Βατσλίκ, Αγκιμπού

Στο μεταξύ ο Πέδρο Μαρτίνς από την Πέμπτη (18/11) μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Τόμας Βατσλίκ, Αγκιμπού Καμαρά. Αμφότεροι επέστρεψαν στον Ρέντη και έπιασαν δουλειά ενόψει του μεγάλου ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή το βράδυ.