ΠΑΕ Βόλος: «Στόχος μας να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο»

Στους λόγους για τους οποίους όρισε γενική είσοδο 1 ευρώ στους αγώνες της Super League με ΟΦΗ (20/11, 15:00) και Παναιτωλικό (4/12, 17:15)  αναφέρθηκε με ανακοίνωσή του ο Βόλος.

ΠΑΕ Βόλος: «Στόχος μας να επιστρέψει η οικογένεια στο γήπεδο»

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για επεξηγήσει την απόφασή της να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στους αγώνες της Super League με ΟΦΗ (20/11, 15:00) και Παναιτωλικό (4/12, 17:15) στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάστε Επίσης

Τρίτη και φαρμακερή!

«Αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΕ Βόλος να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, θα θέλαμε τονίσουμε ότι ο σκοπός της κίνησης αυτής δεν είναι η προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Βόλος πήρε την απόφαση αυτή, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της ομάδας -κυρίως ανέργων και πολυτέκνων – οι οποίοι λόγω οικονομικών συνθηκών δυσκολεύονταν να βρεθούν στο γήπεδο μαζί με την οικογένεια τους και να παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης τους στη Σούπερ Λίγκα.

Γιατί η ΠΑΕ Βόλος όχι μόνο αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά έχει θέσει σαν στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο. Και με αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».