Ο Σισέ «κλείδωσε» την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα

Ο Παπέ Σισέ έσβησε κάθε ελπίδα που υπήρχε μήπως γλίτωνε την κλήση στην εθνική Σενεγάλης για το Κόπα Άφρικα.

Ο Σισέ «κλείδωσε» την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα

Ο Παπέ Σισέ είναι ένα από τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός λόγω του Κόπα Άφρικα. Υπήρχε, πάντως μία κρυφή ελπίδα μήπως τη γλίτωνε ο στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας και δεν ήταν στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Σενεγάλης.

Τα δύο τελευταία παιχνίδια, όμως, έδειξαν το αντίθετο και ειδικά το πρόσφατο με το Κονγκό. Ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε βασικό τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού με το Τόγκο και το Κονγκό. Στο πρώτο ματς, ωστόσο είχε την άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ.

Για τον παίκτη δεν ήταν καλή αυτή η εξέλιξη, αλλά αν επηρέαζε τις κλήσεις για το Κόπα Άφρικα κανείς δεν θα στεναχωριόταν. Ο Αλιού Σισέ, όμως του έδωσε κι άλλη ευκαιρία στον αγώνα με το Κονγκό. Και σε αυτό το παιχνίδι ο στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδας άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του.

Έκανε ένα πολύ καλό ματς και μάλιστα είχε και κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Παπέ Σισέ κέρδισε τις εντυπώσεις στον αγώνα με το Κονγκό με τον τοπικό Τύπο να αφιερώνει πολύ καλά σχόλια σε αυτόν. Πλέον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Σενεγαλέζου στόπερ στο Κόπα Άφρικα.