ΠΑΟΚ: Παρουσία των διεθνών η προπόνηση της Τετάρτης (17/11), με «ορίζοντα» τον Ατρόμητο

Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του να έχουν επιστρέψει πραγματοποίησε την προπόνηση της Τετάρτης (17/11) ο ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (21/11, 19.30)

ΠΑΟΚ: Παρουσία των διεθνών η προπόνηση της Τετάρτης (17/11), με «ορίζοντα» τον Ατρόμητο

Στην ευχάριστη θέση να έχει πλέον στη διάθεση του, όλους τους, υγιείς, ποδοσφαιριστές του, καθώς επέστρεψαν και αυτοί που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στον ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε την προετοιμασία του για τον, Κυριακάτικο (21/11, 19.30) αγώνα, με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, για τη 10η αγωνιστική της Super League, με μια πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία.

Στα πλάνα του Ρουμάνου δύσκολα θα συμπεριλαμβάνεται ο Σίντκλεϊ που και σήμερα ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια προπονήθηκε μόνος του.

Ο Βιεϊρίνια έκανε και πάλι το δικό του ειδικό πρόγραμμα, στο γυμναστήριο, για τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, ενώ ατομικά προπονήθηκαν οι Μίτριτσα και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ήταν «υψηλής έντασης» και «περιελάμβανε δουλειά τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής, παιχνίδι 2 Vs 2 και τελικό παιχνίδι με τακτικό στόχο».

Την Πέμπτη (18.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και πάλι πρωί (στις 10:30), στη Νέα Μεσημβρία.