Ο Γουίλιαν και οι άλλοι δυο που έρχονται στη θέση των φευγάτων του Ολυμπιακού

Τι... τρέχει με Μεριά, οι εξελίξεις με Βελόζο και ο δεύτερος χαφ

Ο Γουίλιαν και οι άλλοι δυο που έρχονται στη θέση των φευγάτων του Ολυμπιακού

Τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές αποχωρούν από τον Ολυμπιακό και όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο κομμάτι της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού των «ερυθρόλευκων».

Όπως σας έχει ενημερώσει από χθες το fosonline.gr, ένα κύμα αποχωρήσεων έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες, το οποίο από το Ρέντη έφτασε μέχρι το Γκενκ. Συγκεκριμένα έγινε η αρχή με τον Εμάνουελ Εμενίκε, συνεχίστηκε η ιστορία με τον Οτζίτζα Οφόε και την ημέρα που η αποστολή του Ολυμπιακού έφευγε από το Γκενκ για το Έρμελο ήταν η σειρά του Αλεξί Ρομαό να αποχωρήσει με προορισμό τη Γαλλία και τη Ρεμς.

Εκτός του Ρομαό, τελείωσαν ουσιαστικά από τον Ολυμπιακό και οι Μάριν, Ένγκελς και Τζούρτζεβιτς.

Πλέον, το βάρος πέφτει στους παίκτες που πρόκειται να έρθουν στον Πειραιά. Πρώτος όλων ο Γουίλιαν, ο οποίος αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό της Ελλάδα καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Φλαμένγκο για τον Βραζιλιάνο μέσο βρίσκονται στην τελική ευθεία. Όμως όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί και δεύτερος χαφ ενώ παίζει πολύ δυνατά η περίπτωση του Βελόζο.

Η τρίτη περίπτωση που βρίσκεται σε καλό δρόμο για τους ερυθρόλευκους είναι αυτή του Μεριά. Οι Τυνήσιοι κάνουν λόγο για τις τελικές επαφές με τη Σφαξιέν ενώ οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και άλλους στόπερ.