Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού - Ζητά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον κορονοϊό διαπιστώθηκαν τρία θετικά κρούσματα.

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε τρία κρούσματα κορονοϊού - Ζητά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Τρία κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στις τάξεις του Ατρόμητου μετά τους καθιερωμένους ελέγχους. Τα κρούσματα αφορούν μέλη του τεχνικού επιτελείου και σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Περιστεριώτες θα αιτηθούν την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού και όλα αφορούν μέλη του τεχνικού.

Συγκεκριμένα, θετικοί εντοπίστηκαν ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, ο άμεσος βοηθός του, Παναγιώτης Γκουτσίδης και ο γυμναστής, Γιώργος Πήδουλας και ως εκ τούτου ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο οι νοσούντες έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα.

Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα αιτηθεί από τη διοργανώτρια Αρχή αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League, που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή (21/11, 19:30) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου».