Μεριά: «Θέλω Ευρώπη και Ολυμπιακό»

Ο Τυνήσιος στόπερ παραδέχτηκε τις επαφές με τους «ερυθρόλευκους» και φέρεται να έχει δηλώσει πως θέλει να παίξει στους Πειραιώτες.

Μεριά: «Θέλω Ευρώπη και Ολυμπιακό»

Μετά το φιλικό παιχνίδι με τη Γκενκ στον Ολυμπιακό έχουν φουλάρει για την απόκτηση χαφ και κεντρικού αμυντικού. Ο Γιασίν Μεριά είναι αυτός που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Σπορτίφ Σφαξιέν για να κλείσουν τη μεταγραφή του.

Ο Τυνήσιος στόπερ σύμφωνα με δημοσιεύματα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι μιλάει ακόμα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα ο Μεριά φέρεται να έχει δηλώσει πως είχε αρκετές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα είτε της Τυνησίας είτε στο Κατάρ, αλλά προτιμάει να παίξει στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός του δίνει αυτή την προοπτική.

Είναι σαφές ότι αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις και στο θέμα του Γιασίν Μεριά. Έχουν αποφασίσει στο λιμάνι πως πρέπει να τελειώσουν άμεσα με τις μεταγραφικές εκκρεμότητες που υπάρχουν έτσι ώστε ο προπονητής να έχει στη διάθεση του τους ποδοσφαιριστές για τα προκριματικά του Europa League.