ΠΑΟΚ: Ο Καγκάβα σκέφτεται την επιστροφή στην Ιαπωνία

Ο Γιαπωνέζος επιθετικός Σίντζι Καγκάβα δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής ούτε επί Λουτσέσκου και εξετάζει το ενδεχόμενο να γυρίσει στην πατρίδα του

ΠΑΟΚ: Ο Καγκάβα σκέφτεται την επιστροφή στην Ιαπωνία

Ο Σίντζι Καγκάβα δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, παρά την αρχική αισιοδοξία του Ρουμάνου τεχνικού ότι θα καταφέρει να επαναφέρει σε υψηλό επίπεδο τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό.

Ο Γιαπωνέζος επιθετικός παραμένει εκτός των επιλογών του προπονητή του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ επέστρεψε μετά από δυο μήνες σε αποστολή αγώνα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ των Θεσσαλονικέων και μετά τον Ιανουάριο.

Ήδη υπάρχουν σενάρια που κάνουν λόγο για επαναπατρισμό του με την Οσάκα να δείχνει ενδιαφέρον να τον εντάξει στο δυναμικό της, ενώ υπάρχει πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο για μετακίνηση του στο MLS.

Σενάρια για το αμερικανικό πρωτάθλημα υπήρξαν και το περασμένο καλοκαίρι χωρίς ωστόσο να υπάρξει εξέλιξη, ωστόσο φαίνεται ότι ο Καγκάβα αναζητά και αυτός τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βλέποντας πως μερικούς μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής.